Zoek sportieve dame voor reis voorjaar zuid Egypte

Atina

New Member
Graag zoek ik reisgezelschap en een sportief iemand 20190806_150950.jpg om in het voorjaar 2020 naar zuid Egypte te gaan omgeving Berenice ,lahami Bay,Wadi gemal. Omdat daar zeer mooie riffen zijn ! om ganse dag te snorkelen of huisrif duiken.Ik ben grote fan van de onderwaterwereld in Egypte en een waterrat wie is dat ook? Laat maar weten.Er zijn ook lange uitgestrekte stranden in Lahami .Graag tussen 45 en 55 jaar om een beetje op de zelfde golflengte te zitten.groetjes Atina.
 

Hendrika

New Member
Hoi Atina,
Ik ben Henny zou graag een keer richting Egypte gaan, ik hou van zwemmen, ik kan ook goed zwemmen, alleen snorkelen en duiken heb ik niet echt gedaan maar wel een waterrat..
Ben redelijk actief. Welke periode wil je gaan ? Ik zou ook graag in het voorjaar willen gaan, laat horen of je interesse hebt.
Ik zou in Egypte ook nog iets anders willen doen traditioneel pyramide weet niet of jij alleen een duik vakantie wilt.
 
Graag zoek ik reisgezelschap en een sportief iemand Bekijk bijlage 2230 om in het voorjaar 2020 naar zuid Egypte te gaan omgeving Berenice ,lahami Bay,Wadi gemal. Omdat daar zeer mooie riffen zijn ! om ganse dag te snorkelen of huisrif duiken.Ik ben grote fan van de onderwaterwereld in Egypte en een waterrat wie is dat ook? Laat maar weten.Er zijn ook lange uitgestrekte stranden in Lahami .Graag tussen 45 en 55 jaar om een beetje op de zelfde golflengte te zitten.groetjes Atina.
Intussen zijn we 2021 en zoek nog een maatje om naar shams Alam te gaan en heel de dag te snorkelen in juni .
 
Zoek nog steeds een snorkelmaatje juni 2021 Shams Alam heel de dag snorkelen prachtige onderwaterflora en plezier gegarandeerd ,veel coraal , veel tropische ,vissen ,dolfijnen schildpadden, dugong met volgelaatmaskers.
 
Bovenaan