Zomer 2006 volgens Jetair

Fred.

Administrator
Forumleiding
Travel Advisor
Meer keuze dan ooit

Het aanbod voor de zomer van de Oostendse touroperator Jetair is nooit zo groot geweest. Jetair schat dat één reis op drie richting Turkije gaat en heeft er zelfs een aparte brochure aan gewijd. Vlaanderens grootste reismerk pakt daarnaast nog uit met een reeks andere opvallende nieuwigheden.

Korting niet-eters

Terwijl steeds meer reizen all inclusive zijn, gaat Jetair op zijn vliegtuigen de andere richting uit: wie een pakketreis boekt en geen maaltijd wil, krijgt acht euro korting op de Europese en Middellandse Zee-bestemmingen. Wie enkel een vliegtuigticket boekt bij de luchtvaartmaatschappij Jetairfly moet dan weer diezelfde acht euro bijbetalen voor zijn maaltijd. Hij kan ook kiezen voor een vip-behandeling, met o.m. een glas champagne, voor 20 euro.

Uw mening telt

In de brochures en op de website staat nu ook de beoordeling van de klanten op gebied van kamercomfort, maaltijden, service en animatie. De reizigers worden ook uitdrukkelijk uitgenodigd om hun mening te geven. Ze kunnen er zelfs een kortingsbon mee winnen.

Een handige hulp bij de keuze zijn lijsten van hotels voor families, zonder toeslag voor eenpersoonskamers, waar de hond welkom is of waar u zeker mag zijn van een tweepersoonsbed.

Nieuwe bestemmingen

Jetair lanceert deze zomer zes nieuwe bestemmingen. Zo komt Formentera op de Balearen na jaren afwezigheid terug in het aanbod. Daarnaast lanceert Jetair nieuwe stranden aan de Egyptische kust aan de Middellandse Zee, in Calabrië aan de Italiaanse hiel, Chalkidika ten zuiden van Thessaloniki in Griekenland en op het eiland Brac aan de Dalmatische kust in Kroatië. Jetairs in luxereizen gespecialiseerde dochter, Vip Selection, lanceert dan weer Curaçao en Aruba.

Nieuwe vliegtuigen

De Oostendse touroperator verandert van luchtvaartmaatschappij voor zijn vluchten naar Turkije. Hij kiest deze zomer voor Inter Airlines, dat met veel nieuwere toestellen vliegt dan het huidige MNG. Klanten klaagden al eens over veroudere vliegtuigen. In Nederland staat MNG overigens onder verscherpt toezicht. Inter Airlines is een jonge Turkse maatschappij die met veel succes voor Jetairs Nederlandse zustermaatschappij vliegt.

Naar de Caraïben blijft Jetair overigens met de huidige Boeing 767 reizen. Wel wordt gewerkt aan een back-up voor pechgevallen. Vorig jaar hadden reizigers driemaal uren vertraging door technische problemen.

Nieuwe vluchten

Na Agadir, Marrakech, Tanger en Caïro, start Jetairfly nu ook lijnvluchten naar de Tunesische luchthavens Monastir, Djerba, Tunis en Tabarka. Daarnaast zijn er ook dagelijkse vakantievluchten naar Heraklion en Korfoe. Ook het aanbod vanuit Oostende en Luik wordt weer uitgebreid. Wie van deze regionale luchthavens vertrekt krijgt een korting, zeker als hij vroeg boekt.

Info: www.jetair.be of uw reisagent.


bron : Het Nieuwsblad
 
Bovenaan